Rezultate la sport bacalaureat 2009

Cam ce rezultate ati obtinut la sport? Notele pe care le-ati primit vi se par relevante si in concordanta cu performantele voastre, sau si in acest an profesorii au fost partinitori in cazul pilelor si al banilor?
In multe judete din tara s-au creat mari scandaluri si in presa, elevii fiind nemultumiti de notarea care au facut-o profesorii de educatie fizica,unii cerand mita care se ridica in jurul sumei de 100 de euro pentru un 10.
Voi ce parere aveti?

Ce nota ai luat la sport?
10 intre 9 si 10 intre 8 si 9 mai mic de 8 :(

4 comentarii:

Anonim spunea...

asa este ... s-au luat note extrem de mici la sport fiindca nu a dat nimeni bani la sport... :|

Anonim spunea...

niste nesimtiti.. la noi n-au luat 10 decat cei care au dat bani.. adica nu se poate una de o suta de kile ia 10 si io sau un coleg care e sportiv de performanta sa ia 9,5. niste nesimtiti!!!

Anonim spunea...

asta e viata tot timpu aia cu bani is primi...dar nu va stresati ca in viata nu o sa fie parinti tot timpu in curu lor si atunci o sa se vada adevarata valoare.

SoRyN spunea...

se dau note mici...la cei neputinciosi..cei care au stat toata viatza in cur la calculator..eu dupa 11 ani de fotbal..am luat 10 la sport..fara sa dau nici un ban :) chiar ar fi trebuit sa le cer bani celor care vroiau sa ma vada :))

Trimiteți un comentariu

Mesajul tau!

Horoscop Urania Maya Secret | Muzica Muzica Populara StefBlog - Blog de programator