Yahoo Messenger, Hi5, cine e invisible, status checker


Pentru a vedea ca viata nu inseamna doar invatare si iar invatare, ci mai inseamna si alte activitati, pe care unii dintre noi le practica cu multa sarguinta.
O activitatea foarte intens practicata in zilele noastra este statul pe yahoo messenger si pusul de poze("pojici", in termeni mai cunoscuti unora dintre voi:D) in retele sociale din spatiul web.
Toate bune si frumoase pana aici, sau poate nu. Ma intreb de ce in aceste retele sociale in care activeaza o gramada de tineri, oare de ce nu se fac niste discutii pe teme mai stiintifice, sau cat de cat mai evoluate. De exemplu pe binecunoscuta retea sociala "hi5" aproape fiecare persoana este inscrisa in cel putin un grup, grup care constituie fostii sai colegi de scoala, de liceu, de facultate, oare atunci cand se pornesc discutii in cadrul acestor grupuri, nu se pot arunca in joc niste teme mai evoluate?!, nu doar teme gen "pitzipoanca":)...
Voi ce credeti?evolutia rasei umane sta in caracterul "pitzipoancei ", sau in cunoastere?!
In alta ordine de idei, am vazut ca sunt pe internet, cred ca peste o suta de site-uri romanesti, site-uri in care poti vedea "cine e invisible pe yahoo messenger", si mai nou site-uri in care poti vedea "cine e invisible pe hi5". Oare chiar atat de important este sa iti pierzi ore intregi pe zi sa verifici cine e sau nu pe invisible?! Nu mai bine in timpul acela ai merge si ai citi tot de pe internet o carte, un tutorial sau orice altceva mult mai interesant decat pitzipoanca sau cocalarul pe care l-ai verificat cu yahoo checker...?!
Nu vreau sa fac aici nici teoria hi5-ului si nici a messenger-ului, dar cred ca ar fi mai bine daca am pune mai mult accent pe cultura decat pe pierderea de timp fara folos de pe internet. In acest post v-am dat doua exemple de pierdere inutila de timp pe internet, facandu-le unora trafic, iar pe urma eu scotand o groaza de bani de pe urma voastra!
Toate retelele sociale isi au rostul, dar ar fi bine de ar fi folosite si in scopuri "caritabile".
Un site unde poti afla cine e pe invisible aici
Downlodeaza acest program daca vrei sa aflii in permanenta cine e pe invisible, merge si daca esti logat pe ebuddy sau meebo. DESCARCA AICI!
Dupa cum promiteam am adaugat pe site si un yahoo status checker pentru a afla cine sta pe invisible!CLICK AICI!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ideea cu: http://yahoo-check.blogspot.com/ cum ti se pare?

Anonim spunea...

mai anonim mai esti?

Anonim spunea...

id meu marianalexandru20029 plz ajutatzyma ku asta ka nuj cum se face

Trimiteți un comentariu

Mesajul tau!

Horoscop Urania Maya Secret | Muzica Muzica Populara StefBlog - Blog de programator