Rezultate contestatii bac 2011 note contestatii

Rezultate contestatii Bac 2011
Daca doriti sa aflati notele de la contestatii atunci fiti pe faza. Elevii care nu au promovat una sau mai multe probe de bacalaureat si au depus contestatii in vederea reexaminarii lucrarilor vor afla ce rezultatele au obtinut la contestatii vineri 8 iulie 2011.
Elevii care au avut note mici dar cat mai apropiate de cinci vor avea mai multe sanse ca notele finale sa fie de trecere fata de colegii lor care au avut rezultate mai bune. Cu toate acestea lucrurile nu sunt batute in cutie.
Vreti sa stii cum se va evalua din nou lucrarea ta?
Daca ati depus contestatie si sperati ca rezultatele la contestatii sa fie mai bune, lucrarea va fi reevaluata de catre 2 profesori dar nu inainte de a vi se acoperi din nou numele, cele doua note primite de la primii doi profesori corectori dar si nota finala obtinuta.
Daca diferenta intre cele doua note: prima nota de la examen si nota de la contestatie este mai mare de un punct lucrarea de bacalaureat va fi reexaminata pentru a 3 a oara. Nota voastra poate fi marita cu maxim 1,5 puncte
Diferenta dintre prima si a doua nota de la contestatie trebuie sa fie de minim puncte pentru a vi se mari nota finala.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Învață să scrii !!!

Admina spunea...

Dragul meu (draga mea) eu am luat bacul de cativa ani, tu dupa cate se pare nu l-ai luat, asa ca nu esti in masura sa comentezi! Pune mana invata si lasa copiatul, inteleg ca unii sunt mai retardati dar macar ei nu comenteaza ca tine.

Trimiteți un comentariu

Mesajul tau!

Horoscop Urania Maya Secret | Muzica Muzica Populara StefBlog - Blog de programator